Komt u rond met uw inkomen?

PvdA en GroenLinks zitten nu ruim een half jaar met een gezamenlijke fractie in de gemeenteraad. Jur Marringa, onze fractievoorzitter, over wat hem bezig houdt in de lokale politiek:

Lukt het u om de maand door te komen met het maandgeld? Kan u morgen een gezonde maaltijd op tafel zetten? Kan uw kind nog lid zijn van de sportvereniging? Heeft u een warm huis in de winter? Hoe gaat het met u?

De fractie van PvdA-GroenLinks maakt zich ernstig zorgen over de bestaanszekerheid van steeds meer inwoners van Buren. Daarom wil PvdA-GroenLinks dat de gemeente de mouwen opstroopt in de strijd tegen deze grote zorgen van inwoners. Er is meer nodig dan het doorgeven van energietoeslagen. Waar blijft een grootschalig isolatieplan?

In Ingen en Maurik staan voedselkasten. Prachtige initiatieven van inwoners voor inwoners. Gelukkig zonder veel bemoeienis van de gemeente. Onze inwoners tonen veerkracht en kijken naar elkaar om!

Een warm en geïsoleerd huis, een dagelijkse gezonde maaltijd en meedoen in de samenleving zijn volgens PvdA-GroenLinks belangrijke voorwaarden voor bestaanszekerheid van inwoners van Buren.

Waar kan de gemeente u mee helpen?

Geef een reactie