Oproep gedupeerden toeslagenaffaire

PvdA-GroenLinks Buren zou graag in contact komen met gedupeerden van de toeslagenaffaire die in de gemeente Buren wonen. Ze willen gedupeerden hulp bieden met het vinden van een weg langs de instanties. Daarnaast willen ze vragen stellen over de hulp die de gemeente Buren al geboden heeft.

Tijdens de verkiezingscampagne is PvdA-GroenLinks gesprek gekomen met een aantal gedupeerden. Uit gesprekken bleek dat de gemeente Buren een aantal mogelijkheden tot ondersteuning niet gebruikt. PvdA-GroenLinks Buren wil dit graag in kaart brengen. Zo kan bekeken worden wat er nog meer gedaan kan worden om gedupeerden van de toeslagenaffaire te ondersteunen.

Alle informatie zal met de grootste vertrouwelijkheid worden behandeld. Ben je gedupeerde van de toeslagenaffaire, of (ex-)partner van een gedupeerde? Neem dan contact op met PvdA-GroenLinks Buren via email: contact@pvdagroenlinksburen.nl of telefoon: 06-29348889. Graag horen we ook van je als je een onplezierige ervaring hebt met het sociale team van de Gemeente Buren.

Geef een reactie