Praat mee over wonen

Je eigen huis is belangrijk in je leven. En dat kan veel vormen hebben. Hoe ziet dat er voor jou uit?  PvdA en GroenLinks organiseren voor alle inwoners van de gemeente Buren op donderdagavond 30 maart een discussie bijeenkomst over wonen.

Volgens de plannen van het kabinet moeten er de komende jaren veel woningen bij gebouwd worden. Dus ook in de gemeente Buren. Tegelijkertijd staan we voor grote maatschappelijke opgaven op het gebied van onder andere duurzaamheid, mobiliteit, sociale samenhang en biodiversiteit. Wat is de rol van de inwoners in dit proces? Of hebben de projectontwikkelaars de regie? Kunnen we al die opgaven combineren met fijn wonen en leven? Wij horen graag hoe jij daar over denkt.

Kom ook op 30 maart!
Vind jij dit thema interessant? Kom dan ook op 30 maart naar dorpshuis ‘t Zoetzand in Beusichem. Wij gaan daar met elkaar in gesprek.  De avond start om 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur.

Jan Goed, stedebouwkundige en voormalig directeur van de sector Ruimte in Culemborg neemt ons mee in nieuwe vormen van wonen en wonen en duurzaamheid. Hij stond onder andere aan de wieg van de ecologische woonwijk EVA-Lanxmeer in Culemborg.

Jur Marringa is fractievoorzitter van PvdA-GroenLinks in Buren. Hij vertelt over de ideeën van de PvdA-GroenLinks over wonen in Buren

Naast de gesprekken is er muziek van Hans Visser en Irina Filipova. De avond wordt geleid door Mark Hofman.

Meld je aan voor de avond
We vinden het fijn als je van te voren laat weten of je wilt komen. Stuur een mail naar woneninburen@gmail.com. We zien uit naar je komst!

Geef een reactie